Tarvittavia etätilaustietoja ei löytynyt. Tilauksia ei voi tehdä, ilman että kirjaudut sisään. Kirjaudu sisään tai ota yhteyttä jälleenmyyjääsi / tiiminvetäjäänne.

Huopatossut sisäkäyttöön

(3 tuotearviota)

49,00 

Etsitkö täydellisen lämpimiä sisätossuja? Onnittelumme, olet nyt löytänyt ne.

Käsin ommellut GreenGo-huopatossut ovat 100 % villaa ja soveltuvat erittäin hyvin sisätossuiksi lämpöä rakastaville.

5 syytä, miksi sinun kannattaa valita sisätossuiksi GreenGo-huopatossut nupukki-nahkapohjalla:

 1. villalla on erinomainen lämmöneristyskyky
 2. villa imee kosteuden itseensä, joten jalat tuntuvat aina kuivilta
 3. kaksoispohjarakenteen ansiosta huopatossut ovat todella pehmeät
 4. nupukki-nahkapohja on pitävä ja pehmeä
 5. kaikki tossujen tuotantoprosessit ovat ympäristöystävällisiä.

GreenGo-huopatossut huolehtivat siis jalkojesi hyvinvoinnista ja sen lisäksi ne on valmistettu kestävin periaattein.

Huopatossujen aito nupukki-nahkapohja on hiljainen ja pehmeä

GreenGo-huopatossujen ulkopohjaan on ommeltu tukeva, aidosta nupukkinahkasta valmistettu pohja. Nahkapohja tarjoaa hyvän pidon ja hiljaisen askelluksen sisätiloissa erilaisilla lattiapinnoilla. Näillä tossuilla käväiset äänettömästi jääkaapilla tai hiippailet hiljaa juuri nukahtaneiden lasten huoneesta!

Entä palelevatko varpaasi kotitoimiston laminaattilattialla? Voit lopettaa villasukissa liukastelemisen, sillä nahkapohjaiset huopatossut ovat huomattavasti lämpimämmät ja kestävät paljon enemmän kulutusta, kuin perinteiset villasukat. Nupukkinahkapohjaiset huopatossut sopivat hyvin niin arkiseen kotikäyttöön kuin toimistotossuiksikin.

Päkiöistä rikki kuluvat sukat ovat pian historiaa – huopatossuissa kuivina ja lämpiminä pysyvät jalkasi voivat paremmin.

Tuotetunnus (SKU): HT-SISA Osasto:

Kuvaus

Huopatossut valmistetaan ekologisin ja eettisin periaattein

GreenGo-huopatossujen valmistuksessa käytetyt väriaineet ovat huolellisesti testattuja ja turvallisia. Koko huopatossujen valmistusprosessi huomioi luonnon, sillä huopa itsessään on uusiutuva ja ympäristöystävällinen raaka-aine. ”Tarina huopatossujen takana” kertoo sinulle lue lisää tuotteiden eettisestä perinteestä!

Tarina huopatossujen takana

Vuonna 1999 lähtökohdat eivät olleet kovin kaksiset, ja oli suuri pelko, että vanha käsityöläisten perinne tulee katoamaan. Pienellä joukolla naisia oli suuri unelma, intohimo käsitöihin ja erityisesti huovan valmistamiseen. Yksikään näistä naisista ei ollut käynyt mitään kouluja ja käsityöt olivat lähinnä harrastus. He kuitenkin ostivat pienen määrän villaa ja valmistivat ensimmäiset tuotteet, jotka myytiin menestyksekkäästi. Tämän jälkeen naiset perustivat Tumar Art Groupin.

Nykyään Tumarilla työskentelee yli 200 lahjakasta käsityöläistä. Suurin osa työntekijöistä on leskiä, yksinhuoltajaäitejä tai suuren perheen ainoita palkkatyön tekijöitä. Yli 90 % Tumarin työntekijöistä on naisia. Tuotevalikoimaan kuuluu huopatossujen lisäksi runsaasti erilaisia tuotteita liittyen mm. sisustukseen ja vaatetukseen.

Tumar Art Group noudattaa reilun kaupan pelisääntöjä

Kunnioitamme luontoa, se on sydämen asiamme.
Sähkö, jota käytämme tuotannossamme, valmistetaan aurinkopaneeleilla.
Meillä on myös erityiset suodattimet jätteille. Pyrimme käyttämään mahdollisimman paljon luonnonmateriaaleja kaikissa tuotteissamme. Värjätyissä tuotteissa käytämme aniliinivärejä. Tuotannossa käytetyt väriaineet ovat sertifioituja ja ne ovat turvallisia ja vaarattomia terveydelle. Huovutusprosessi pitää sisällään jatkuvaa pesua kuumalla vedellä ja saippualla. Näin prosessi itse pesee pois kaikki jäljelle jäävät ainesosat. Koska etsimme ehdottoman luonnollista tuotantoa, etusijalla ovat kuitenkin luonnon väriaineet ilman värjäystä.

Suurin osa villasta tulee Kirgisiasta ja Kazakstanista.
Kirgisian lampaita voidaan hyvällä syyllä kutsua ”onnellisiksi lampaiksi”, sillä ne elävät perheiden farmeilla vuoriston luonnollisissa olosuhteissa, kuten jo vuosikymmenet sitten nomadien aikaan. Lampaat keritään käsin kaksi kertaa vuodessa.

Emme käytä lapsityövoimaa.
Kaikki työntekijämme ovat läpäisseet virallisen terveys- ja täysi-ikäisyystarkastuksen. Lahjakkaille käsityöläisillemme maksetaan reilu korvaus heidän tekemästään työstä – korvaus on markkinoiden korkeimpia. Tumar Art Group takaa hyvät ja tasapuoliset työolosuhteet ja -ehdot. Esimerkkinä tästä voidaan mainita 40h työviikko ja työterveyshuolto.

Kaikilla työntekijöillämme on mahdollisuus lisäkouluttautua maksutta. Järjestämme määräajoin ammattitaitoa lisääviä kursseja, jotka järjestää BPN – Sveitsin järjestö.

Tuma Art Group työskentelee yhteistyössä Union of National Handicraftsmenin kanssa ja molemmat yritykset ovat virallisesti rekisteröityjä ja suorittavat veronsa kansalliselle verovirastolle. Heillä on erityinen kirjanpidon osasto, joka koostuu koulutetuista asiantuntijoista, jotka ovat vastuussa jokaisesta tilinpäätösraportista.

Kuinka valita oikea koko ?

Aseta jalkasi mittanauhan päälle mielellään niin että kantapää on kiinni seinässä. Katso oheisesta kokotaulukosta oma kokosi. Jos mietit kahden koon välillä suosittelemme valitsemaan isomman koon.

Kokotaulukko

Tossujen hoito:

Villa hylkii likaa, mutta jos tossut ovat kuitenkin likaantuneet suosittelemme kuivapesua harjalla. Mikäli kuivapesu ei riitä huopatossut voidaan pestä käsin myös lämpimässä vedessä, kuitenkin korkeintaan 35 ° С. Huomio, että jos tossut pestään liian kuumalla vedellä, niiden koko voi pienentyä. Pesun jälkeen kuivata tossut auringonvalolta suojassa.

Lisätiedot

Paino 0,500 kg (kilogramma)
Koko

36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48

Väri

19 oranssi, 83 harmaa, 87 violetti, 70 vihreä

3 arviota tuotteelle Huopatossut sisäkäyttöön

 1. Sanna Kare

  Parhaat sisätossut ikinä! Huopa lämmittää mutta ei hiosta. Paksu pohja eristää, jos on kylmät lattiat. Eivät myöskään luista. Näitä pitää tilata toinenkin pari myös mökkikäyttöön!

 2. Auli Kaipio

  Todella hyvät sisätossut! Suosittelen lämpimästi.

 3. Irma Nikulainen

  Hyvät tossut sisäkäyttöön

Lisää arvio